Кои са основните права на човека и как да ги защитим? А правата на децата същите ли са? Как да предпазим себе си или други уязвими групи хора? И как да обучим своите приятели се справят с това?

На тези и други въпроси ще отговорим в рамките на Есенната академия на Младежки информационно-консултантски център “ЗаЕДНО” чрез интерактивни игри и симулации, които ще спомогнат участниците да се запознаят отблизо с основните теми, както и да развият разнообразни други умения.

Есенната академия ще се проведе в периода 13-15 октомври 2017 г. В нея могат да се включат всички ученици и младежи между 15-29 г. от гр. София. След завършване на обучението всички младежи ще бъдат подготвени да предадат своите знания чрез метода “връстници обучават връстници” в своето училище, университет или кръг от младежи.

Всички желаещи да се включат е нужно да попълнят следния формуляр за кандидатстване: https://goo.gl/forms/XZUwFjCkm9SL0Wsu1

Краен срок за кандидатстване: 7 октомври.

МИКЦ “ЗаЕДНО” покрива храната и материалите за обучението. Разходи за път и настаняване не се покриват. Обучението, както и всички други услуги на МИКЦ “ЗаЕДНО”, се предоставят безплатно за младежи от гр. София и района.

Очакваме ви!