Тази есен, освен училищата в гр. София, и МИКЦ “ЗаЕДНО” към Дружество за ООН в България отваря своите врати специално за всички ученици в столицата.

На 30 септември 2017 г. Младежки информационно-консултантски център “ЗаЕДНО” ще проведе 4 специални работилници, насочени към развитието на разнообразни умения сред ученици, които ще им бъдат полезни в продължение на цялата учебна година. Ние вярваме, че снабдени с нужните знания и умения, всички те биха могли да бъдат активни млади граждани, реализиращи своите креативни идеи и иновативни проекти в училище и извън него.

В работилниците могат да се включат всички ученици от град София на възраст между 15 и 19 години. Всеки желаещ да заяви участие, трябва да се регистрира за съответните работилници, към които проявява интерес, до 28 септември 2017 г. включително. Всеки участник има право да избере максимум 2 работилници поради ограничения брой места.

Работилниците ще се проведат в офиса на МИКЦ “ЗаЕДНО” (гр. София, ул. “Проф. Никола Михайлов” 2, ап. 2). Допълнителна информация ще бъде изпратена до всички регистрирали се на на 29 септември по имейл.

Програмата за деня и формите за регистрация ще откриете тук:

10:00 – 11:30 – “Десетте медийни заповеди” – Как да си създадете собствена младежка медия? Как да отразявате това, което ви вълнува, и да търсите истината? Кои са десетте медийни заповеди и други тайни.
Регистрация: https://goo.gl/forms/5SmFqXiClKxMig7l1

12:00 – 13:30 – “Ловци на тролове” – Как да разпознавате езика на омразата около вас? Как да се преборите с него в социалните мрежи и как да спечелите битката с троловете?
Регистрация: https://goo.gl/forms/Fl8m93A4kUv8sZCk2

14:00 – 15:30 – “Пътеводител на младия мениджър” – Как да организирате сами събитие в своето училище? Как да инициирате собствена кампания и да направите своите първи крачки в управлението на проекти?
Регистрация: https://goo.gl/forms/Fbt4aKMrAPpGJYJ12

16:00 – 17:30 – “Супермен и супергърл” – Как да станете супергерои и да спасите света? Кои са 17-те стъпки, които да следвате и къде ще ви отведат те?
Регистрация: https://goo.gl/forms/8fswtFx1r0HJaQ7t2

Събитие във Facebook: https://goo.gl/bXmTSM 
За повече информация, може да се свържете с нас на имейл: mikc@una.bg

Очакваме Ви!